Aangesloten bedrijven

De opdrachten via de Stichting ICT HUB i.o. vinden plaats bij bedrijven in de maakindustrie. De (technische) ondersteuning wordt geboden door onderstaande aangesloten bedrijven:

BeSite – voor meer online resultaat

BeSite is de internetspecialist uit de Achterhoek die bedrijven helpt naar meer online resultaat. Met een team van specialisten werken ze aan diverse internetprojecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. BeSite biedt studenten van de Stichting ICT HUB i.o. technische ondersteuning bij het uitvoeren van hun opdrachten. De specialisten van BeSite denken graag mee en bieden begeleiding tijdens het het hele proces van begin tot eind.

besite

Hibernis

Dit kan Hibernis

Gezond verstand in IT

Van idee naar een werkend systeem dat eenvoudig toepasbaar is in uw bedrijf. Samen met u maken wij de afspraak dat uw IT doet waar het voor bedoeld is! Met u werken wij uw situatie uit tot een concreet werkend systeem dat voldoet aan de samen opgestelde eisen.

 

Ontdek vandaag nog hoe wij IT voor u praktisch en efficiënt inzetten.

  • Wij hebben de kennis en het netwerk om projecten voortvarend en goed te implementeren.
  • Wij halen het maximale uit uw bedrijfsproces door optimale ondersteuning.
  • Wij luisteren naar de gebruikersgroep, van managers tot medewerkers op de werkvloer.

ICT-Hub

Ons Doel

ICT-hub combineert het beste van twee werelden: als IT-student loop je stage bij een maakbedrijf dat jouw hulp hard nodig heeft en word je intensief begeleid door een IT-bedrijf, zodat je niet alleen een uitdagende en leerzame stage hebt, maar ook aan alle stage-eisen voldoet!

  • Veel maakbedrijven hebben vraagstukken waar zij de hulp van een IT-student voor kunnen gebruiken. Zij kunnen deze studenten echter geen begeleiding bieden, waardoor deze mooie kans verloren gaat! Dankzij ICT-hub is het toch mogelijk om maakbedrijven en IT-studenten samen te laten werken. De student loopt stage bij het maakbedrijf en wordt intensief begeleid door een IT-bedrijf, zodat aan alle stage-eisen voldaan wordt en het leerrendement het hoogst is. Een win-winsituatie: de student komt in aanraking met concrete problemen uit het werkveld, kan echt iets betekenen voor een bedrijf en heeft een interessante en uitdagende stage. Bovendien krijgen de bedrijven oplossingen aangereikt en zijn financieel voordeliger uit.

 

Wil jij een stage via de stichting ICT HUB i.o?