Wila

Wila is een bedrijf dat een breed scala aan producten vervaardigd voor de kantpersbranche. Zowel standaard als op klantvraag.Daarbij wordt continu gewerkt aan innovatieve projecten waarin producten worden ontwikkeld die bedrijven in staat stellen om hun kantpers (Press Brake) productiever te benutten.

 

De missie van WILA dient al ruim 80 jaar één duidelijk doel: Press Brake Productivity. De toonaangevende positie van WILA in de internationale plaatverwerkende industrie is stevig gefundeerd op de 5 WILA waarden: nauwkeurig, duurzaam, snel, flexibel en veilig.

Grootste producent van kantpers gereedschap

WILA is ‘s werelds grootste onafhankelijke producent van kantpers gereedschap. Deze positie is het resultaat van vakmanschap, klantgerichtheid en passie voor kantpers technologie. Tal van octrooien en licenties onderstrepen WILA’s grote innovatieve kracht. WILA heeft partnerships met de meeste toonaangevende kantpersfabrikanten en goede relaties met leveranciers, afnemers, wetenschappelijke instituten en universiteiten over de hele wereld.

Alle stageplaatsen van Wila

Bouw Product Configurator

Periode: februari 2017 t/m juni 2017

Opleiding: HBO

Lijkt het jou gaaf om een product configurator te maken in een innovatieve, technische omgeving? WILA wil een Press Brake Configurator ontwikkelen waarmee een klant op basis van zijn kantpersgegevens de juiste uitrusting van zijn kantpers kan configureren.

Lees verder

Bekijk alle bedrijven
Benieuwd naar actuele stageplaatsen?